Eind 2015 nam Westfort de compleet nieuwe slachterij in gebruik. Een slachterij waarin extra is geïnvesteerd in dierenwelzijn, betere vleeskwaliteit en duurzame energie-oplossingen. Begin 2019 start Westfort met de bouw van fase twee, een volledig nieuwe uitsnijderij en uitbenerij. Aan deze nieuwe lijn wordt een invries- en vriesopslag gekoppeld. Na realisatie hiervan kan Westfort zich met trots een van de modernste en compleetste vleesbedrijven ter wereld noemen.

De keuze om de nieuwe faciliteiten op één locatie te positioneren, komt voort uit de voordelen die dat voor medewerkers en klanten oplevert. Personeel van Westfort ontwikkelt zich tot allround expert op het gebied van de nieuwste vleesverwerkingstechnologieën en klanten kunnen er zeker van zijn dat op de meest efficiënte wijze en volgens de hoogste standaarden aan hun producten wordt gewerkt. Er ontstaat tevens een verhoogde productkwaliteit: doordat alle processen zó goed op elkaar zijn afgestemd, is de kans op kwaliteitsverlies minimaal.