Eind 2015 is de compleet nieuwe slachterij in gebruik genomen. In deze slachterij is geïnvesteerd in extra dierenwelzijn, betere vleeskwaliteit en duurzame energie oplossingen.

Stressvrije ontvangst en verblijf varkens

Stressvrije ontvangst en verblijf varkens

Op het gebied van dierenwelzijn richt Westfort zich met name op de rust van de varkens bij transport, ontvangst en verblijf. Wij stimuleren onze transporteurs om met nieuwe gesloten veewagens met dwarsventilatie en gedempt licht te rijden. Bij aankomst zorgen we voor een stressvrije ontvangst doordat we vier losplaatsen hebben, waar er drie voldoende zouden zijn voor de capaciteit. Ook de stal voor verblijf is overgedimensioneerd met genoeg capaciteit, zodat er voldoende ruimte en rust is.

De rustruimtes hebben verwarmde vloeren, waardoor de dieren niet stram worden. Rust, reinheid en regelmaat staan hoog in het vaandel bij Westfort: het lossen en het drijven van de varkens richting verdoving gaat volgens een duidelijk protocol dat samen met onze specialist, die deskundig is op het gebied van dierlijk gedrag, is vastgesteld en waarin al onze medewerkers zijn opgeleid.

Diervriendelijker verdoven

Diervriendelijker verdoven

Westfort koos voor een nieuwe innovatieve diervriendelijkere manier van verdoven, die nog niet gebruikelijk is in de sector. We gebruiken vier verdovingsliften waarmee de varkens sneller volledig verdoofd worden. Voor de slachtcapaciteit van Westfort zijn drie liften voldoende, maar voor de rust van de varkens hebben we gekozen voor vier liften die los van elkaar draaien, waardoor ook hier de dieren nooit onnodig hoeven te wachten.

Opwekken eigen energie door vergisting

Opwekken eigen energie door vergisting

Met behulp van de innovatieve vergistinginstallatie produceert Westfort 20% van het eigen elektrisch vermogen en 80% van het eigen thermisch vermogen. Het methaangas dat ontstaat uit de vergisting wordt verbrand in de warmtekrachtcentrale wat zorgt voor groene energie van 500 kWh. Dat staat gelijk aan de elektriciteit van 1.750 grote gezinnen. Daarnaast verwerkt de vergistinginstallatie de reststromen tot natuurlijke meststoffen. Belangrijk voordeel is dat Westfort de restproducten van de slachterij met dit nieuwe systeem op eigen terrein omzet in energie en mest. Hiermee zorgen we voor 80% reductie van transport van reststromen.

Modern lichtsysteem: veilig en zuinig

Modern lichtsysteem: veilig en zuinig

Westfort maakt gebruik van een uniek verlichtingssysteem. Onze verlichting is om te zetten in kleur en ondersteunt daarmee ons kanalisatiesysteem dat gebruik maakt van kleurcodering. Ieder vleesconcept heeft een eigen kleurcode, die terugkomt in bijvoorbeeld de kratten waarin het vlees vervoerd wordt, en dus ook in het licht. Zo is altijd voor iedereen duidelijk welk concept verwerkt wordt. Mooi meegenomen is het daarnaast dat ledverlichting energiezuiniger is dan traditionele verlichting en dat ledlampen minder warmte afgeven, waardoor ook op koeling wordt bezuinigd.

Westfort Meatproducts

NL:Welkom op de site van Westfort Vleesproducten. Wij zijn een unieke innovatieve varkensslachterij in Nederland en leveren wereldwijd. Westfort is hét modernste vleesbedrijf ter wereld met een lange (familie)traditie in varkensvlees. Westfort is volledig gecertificeerd om aan [naam land] te leveren. We voldoen aan alle voorwaarden. U kunt bij Westfort terecht voor het beste varkensvlees in iedere gewenste snit. Het varkensvlees van Westfort wordt geproduceerd met oog voor dierwelzijn, milieu en uw kwaliteitseisen.

Heeft u interesse in onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling via [mailadres], of lees meer over ons op onze site.

Naar de website

Westfort Meatproducts

欢迎访问Westfort生猪屠宰加工公司

专精于生猪屠宰加工70余年,Westfort已历经四代传承,产品遍布欧洲,亚洲和非洲。我们是生猪屠宰和酮体分割领域的专家。品质上乘是我们的产品基础,客户需求是我们的切割标准。

下载我们的产品目录点击我们的产品目录可下载Westfort中文产品目录。

想了解更多请通过邮件a.debeer@westfort.nl 与我们的销售部联系。或点击“浏览网页”进入我们的网站主页。Westfort中文网站正在建设当中,敬请期待。

*Westfort所有生猪产品均满足欧盟动物福利,环境保护及肉制品质量标准等相关法规。
*Westfort是经过认证的中华人民共和国进口肉类制品境外生产企业。

浏览网页

Westfort Meatproducts

Welcome to the website of Westfort Vleesproducten. We are a unique and innovative pork slaughterhouse in the Netherlands with an international clientele. Westfort is the world's most modern meat processing company. As a family business, we have a long tradition in the pork industry. We are fully certified to export products to a wide variety of countries, and comply with all of the relevant requirements. Westfort supplies superior-quality pork in every imaginable cut. Our meat is produced in accordance with animal welfare, environmental and quality standards.

If you are interested in our products, please contact our sales department at [mailadres] or read more about us on our website.

Visit website