Kansen voor de boer

De verschillende concepten hebben niet alleen voordelen voor onze afnemers en de consument, maar bieden ook de varkenshouders veel mogelijkheden tot ontwikkeling. Omdat Westfort kijkt naar de mogelijkheden van de boeren en deze vertaalt naar de wensen van haar afnemers, zijn we in staat onze leveranciers een beter voorstel te doen.

De ene varkenshouder is de ander niet. Daarom is er bij ons altijd sprake van maatwerk. Voor welk concept de varkenshouder ook kiest, Westfort kijkt samen met de boer en handelaar hoe en wat de beste oplossing is voor zijn bedrijf en welke concept hem het meeste oplevert.

Westfort begeleidt en ondersteunt de boeren niet alleen bij de keuze, maar ook bij de uitvoer van het gewenste concept. Daarvoor hebben wij boerderijcoaches die de boer ter plaatse ondersteunt.


Kansen op de winkelvloer

Westfort verzorgt verschillende onderscheidende varkensvleesconcepten. Concepten waarin de wensen van klant en consument centraal staan. Concepten waarmee we u een onderscheidend product garanderen.

Winkeliers of grossiers kunnen bij Westfort terecht voor unieke concepten of contact met ons opnemen voor een volledig onderscheidend maatwerkproduct. Wij bieden u vlees met een verhaal; een verhaal van een duurzame keten die gaat voor een beter milieu en beter dierenwelzijn. Of een verhaal van biologisch vlees gemaakt met passie en authenticiteit van een pionier.

Westfort biedt bovendien hulp om dat verhaal goed over te brengen. Bijvoorbeeld met ondersteunend winkelmateriaal, met toegang tot mooie fotografie en voorbeeldteksten en met onze winkelcoach die u op de winkelvloer kan ondersteunen.