Om onze kwaliteit te garanderen produceert Westfort volgens eisen van goede en sluitende kwaliteitssystemen, zoals IFS- en BRC- richtlijnen. Jaarlijks controleren externe partijen, overheden en onze afnemers of wij de gestelde richtlijnen op de juiste manier toepassen.

Gegarandeerd het juiste product
Westfort produceert varkensvlees in verschillende concepten van Keten Duurzaam Varkensvlees tot Biologisch varkensvlees. Omdat ieder concept zijn eigen normen heeft, worden de verschillende vleesstromen in onze slachterij strikt gescheiden verwerkt. Hiervoor hanteren wij een kanalisatiesysteem dat gebruik maakt van verschillende kleuren per concept en strikte protocollen. In onze nieuwe slachterij zullen de verschillende vleesstromen zelfs met een innovatief gekleurd lichtsysteem worden geduid, waardoor het voor alle medewerkers altijd direct duidelijk is, welke stroom op dat moment wordt verwerkt.

Niet alleen het CBD, certificeringsbureau CGD B.V. en Skal controleren of wij werken volgens de vastgestelde normen, ook onze speciale kanalisatieteams controleren dagelijks ons kanalisatiesysteem dat er voor zorgt dat de vleesstromen van de concepten strikt gescheiden blijven.

Transparantie en voldoen aan normen zijn minimale vereisten. Voor Westfort geldt dat ook voor de betrokkenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Daarom zijn training en opleiding voor onze medewerkers speerpunt. Opleidingen in productkennis, hygiëne, veilig werken en/of voedselveiligheid zorgen voor bekwame vakmensen en garantie van onze kwaliteit.

Westfort voldoet bovendien niet alleen aan binnenlandse en EU- kwaliteitseisen, maar is ook door de volgende landen goedgekeurd om haar producten daar naartoe te exporteren: Zuid Korea, China, Singapore, Taiwan, de Filippijnen, Canada, Hongkong, Zuid Afrika, Japan, Vietnam, Indonesië, Australië en Nieuw Zeeland.

Ons kwaliteitsteam

Jaap van der Hek - QESH Medewerker

Jaap van der Hek
QESH Manager
Tel. +31 (0)30 760 7880

Anita van Elteren - QESH Medewerker

Anita van Elteren
QESH Medewerker
Tel. +31 (0)30 760 7880

Georgine Dröge - QESH Medewerker

Georgine Dröge
QESH Medewerker
Tel. +31 (0)30 760 7880

Mascha Abrahamsen - QESH Medewerker

Mascha Abrahamsen
QESH Medewerker
Tel. +31 (0)30 760 7880