Betrouwbare partner, al generaties lang

Westfort Vleesproducten is een familiebedrijf dat al generaties lang gespecialiseerd is in de verwerking van varkensvlees. We kopen onze varkens direct van de boer: veelal ook hechte familiebedrijven, altijd van Nederlandse bodem. Onze producten gaan de hele wereld over, van Europa tot Azië, Afrika, Amerika en Australië.

De afgelopen jaren is Westfort uitgegroeid tot een innovatief bedrijf van wereldniveau, waar inmiddels 1000 mensen werken op vier verschillende locaties.

De basis van ons succes is respect voor en goed contact met boer en afnemer.
1946

Opa Cees Lunenburg
Utrechtsestraatweg, Woerden

1948

Woerden, 1948

1984

Op de boerderij in Loenen

1992

Op de boerderij in Loenen

Westfort onderscheidt zich door de verschillende stromen varkensvlees. We bieden het hele spectrum: van Duurzame Varkensvlees van KDV tot een eigen Biologische lijn. We zijn trots op de samenwerking die we de afgelopen jaren met onze boeren hebben opgebouwd. Mede dankzij deze boeren kunnen we onze klanten onderscheidend varkensvlees van de beste kwaliteit bieden. Samen met de boeren blijven wij ons ontwikkelen en zien we veel mogelijkheden voor de komende jaren.

Varkensvlees is een product om trots op te zijn. wij willen onze klanten, de consumenten en de markt graag verrassen met de beste producten, van uitmuntende smaak. Dit biedt mogelijkheden op de winkelvloer maar zeker ook op de boerderij.

Varkensvlees met een onderscheidende kwaliteit biedt mogelijkheden voor onze afnemers én voor de boeren.